Kurser

KIZOMBA, SEMBA OCH URBANKIZ PÅ SPRALLEN

Tre fredagar (14e juli, 21e juli och 4e augusti) blir det prova-på och socialdans med kizomba, semba och urbankiz på Sprallen. På introkurserna är fokus på att lära sig grundsteg och stegvariationer i de olika stilarna med lekfullhet och glädje. Socialen är till för alla! Så kom, ta med en picknick och njut av sköna rytmer och härliga danskvällar tillsammans.

18:00 – 18:30 Prova-på kurs kizomba/semba
18:30 – 19:00 Prova-på kurs urbankiz
19:00 – 22:00 Social

Vi ser fram emot att ses!

Stöd till arrangör / DJ är 40:- cash eller Swish 073-7602240. 

JAZZDANS PÅ DJ MALEEQ BEACH CLUB, RÖSJÖBADET I TÄBY

I augusti 2023 bjuder Danskollektivet Synergi in till jazzdanslektioner vid stranden i samarbete med DJ Maleeq Beach Club! Först dansar vi oss svettiga, och bryter vi upp för kvällsdopp och häng i sensommarsolen.

Det är gratis.
Ingen förkunskap krävs.

8 augusti – 29 augusti
18.00-19.00

Jazz är en dynamisk dansform med afroamerikanska rötter som karaktäriseras av bland annat musikalitet, dynamik, form och rytm. Och en stor portion rörelseglädje!

Danslärare är jazzälskaren My Gren. Hon är utbildad jazzdanspedagog och håller även lektioner på Skarpängsgården under terminerna. Mer info om det: https://mygrenarts.se/hem/

HITTA HIT

Vi håller till invid den mysiga kiosken DJ Maleeq Beach Club. Vi dansar antingen på den stora gräsytan nära vattnet eller (om vi är vågade) nere på stranden, där våra fötter får njuta av naturlig peeling!

Närmaste parkering heter Rösjöbadet Parkeringen och ligger intill Rösjöbadet Täby.