Snösätra 2023

Återigen får vi möjligheten att inta Snösätra med dans! I år blir det tre dagar med två olika upplägg: Troc of style + Salsa och Kizomba, semba, zouk-social.

SUMMER DANCE IN SNÖSÄTRA
Troc of style och salsa arrangeras samtidigt som det är Snösätra Kulturmarknad. Det blir både Salsa-social och öppet dansgolv: Troc of Style. Förra året fick vi en fantastisk sommardag med värme både i temperatur och energi på dansgolvet – i år dansar vi vidare i samma energi och vi vill ha med dig på resan.

I år är vi en del av Snösätra Kulturmarknad vilket gör dansgolvet till en vibrerande plats att pausa från shoppandet, eller kanske är marknaden är en paus från dansandet. 

Datum och tid: 12e augusti 14.00-22.00

PROGRAM
14.00-15.00 Workshop i Afrohouse med Riyou Makaya
15.00-18.00 Troc of Style: Öppet dansgolv till rytmer som afrohouse, hiphop, house m.fl. med DJ Yosh
18.00-22.00 Salsa socialdans med DJ Liber 

TROC OF STYLE
Vi startar eftermiddagen med öppet dansgolv där alla stilar, åldrar och erfarenheter välkomnas och efterfrågas. Vill du få inspiration till moves ska du komma på workshopen i afrohouse som hålls av Riyou och som kickar igång festen! 

Det kommer att spelas en mix av afro, house och hiphop som vi kan vibea loss till utan krav på att följa någon specifik stil. Kanske hittar du någon som du vill inspireras av? Vi som arrangerar eventet lär gärna ut steg och jammar med dig som inte redan känner dig hemma i en stil. 

SALSA
När marknaden stänger och flödet av familjer börjar sina ställer vi om till salsa. Det blir socialdans med DJ Liber tills Snösätra stänger kl 22. 
Vi riktar oss till hela stockholms salsacommunity den här härliga kvällen! Det blir magiskt att fylla norra europas största grafittipark med rytm och dans.

Är du nybörjare på salsa? Be någon lära dig grundsteget och sedan har du klivit in i en helt ny värld. Vi väntar på dig.  

SUMMER SOCIAL IN SNÖSÄTRA
Nu är det även dags för pardanserna att inta Snösätra! Vi har fått äran att fylla norra Europas största grafittipark med pardans. Det blir magiskt, det blir somrigt och vi längtar efter er!

Har du tänkt på hur bra det går att dansa zouk till kizombamusik eller semba till zouk? Vi vill ena danscommunityerna under två kvällar och spela en mix av musik från de olika genrerna. Du dansar den dans du vill, men risken är att du blir inspirerad av någon av de andra stilarna! Vi tar den risken. Gör du?

Två torsdagar i rad blir det social med en mix av kizomba, zouk och semba. Vår vision – att ena dansgolven!

Datum och tid: 10e och 17e augusti 17:00 – 22:00

PROGRAM
10 augusti
17.00-18.00 Taster i zouk med Nelly och Piro
18.00-22.00 Social: Kiz, zouk, semba 

17 augusti
17.00-18.00 Taster i kizomba med Riyou och Sara
18.00-22.00 Social: Kiz, zouk, semba 

DJs: DJ Den-Megavolt och DJ-RK

PRAKTISK INFO
Eventen är gratis! din kärlek till att dansa och att dela denna kärlek med andra är allt som behövs!

Plats
Kulturkvarter Snösätra – Följ vägen Snösätragränd, ta till vänster efter att vägen svängt. 
Länk via GoogleMaps: https://goo.gl/maps/RpvzAiwpJADk1qg6A 

Toaletter
Bajamajor finns på plats. 

Mat/dryck
Det finns foodtrucks på plats. Ta med ditt eget vatten då det är osäkert om Snösätra hunnit installera vattenkranar för besökare tills eventet.

Eventen sker i samarbete med Studiefrämjandet och med stöd av Stockholms Stad.
Vi ser fram emot att dansa med er alla!